Mēbeļu furnitūra, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Tente, SIA

Stūnīši, Franču 1, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Mēbeļu furnitūra

Torex Group, SIA - METĀLA UN ISTABAS DURVJU SALONS TOREX

Vienības gatve 51, Rīga LV-1004
Durvju furnitūra , iekšdurvis, durvis, stikla durvis, durvju rokturi, durvju salons, interjera, dizains, Ekskluzīva durvju furnitūra , durvju furnitūras dizains Rīgā.

Unika M, SIA

Brīvības 118c, Ogre, Ogres nov. LV-5001
pasūtījumu, iebūvējamie skapji, iebūvējami skapji, pilnībā nokomplektēti skapji, iebūvējamo skapju furnitūra , furnitūra , mēbeļu sagataves, mēbeļu tirdzniecība, mēbeles, mēbeļu vairumtirdzniecība, gultas, dīvāni

Uudwood, SIA

Zaķumuiža, Kalna 16, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2133
dizains, mēbeļu izgatavošana pēc individuālām skicēm, galda pasūtīšana, mēbeļu izgatavošana bāriem,, ražošanas firma, uzņēmums, ražotne, furnitūra , stilīgas lietas, interjera priekšmeti, atpūtas mēbeles

Via-S Furniture, SIA

Vecā Ostmala 10, Liepāja, LV-3401
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Vilords GM, SIA

Annas Brigaderes 5, Rīga LV-1082
Stikla furnitūra . Skapju izgatavošana. Bīdāmo skapju durvju izgatavošana. Bīdāmas durvis., Mēbeļu stikli. Stiklu aplīmēšana. Dekoratīvas plēves, fotoplēves. Plēves uzlīmēšana. Stikla plēves.

Viss mēbelēm, veikals

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Piedāvājumā:: ✓ Rokturi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ LED Lampas ✓ Furnitūra birojam ✓ Viras ✓ Vadotnes ✓ Kājas un riteņi mēbelēm ✓ Plauktu turētāji ✓ Atslēgas ✓ Savilces ✓ Skrūves ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra gultām un galdiem ✓ Furnitūra duškabīnēm

WE Furniture, SIA, Mīksto mēbeļu, dīvānu veikals-noliktava

Brīvības gatve 401, Rīga LV-1024
Apraksts:

Mūsu Veikalā - Noliktava, Brīvības gatvē 401, pieejamas mēbeles no dažādiem Eiropas ražotājiem par īpaši izdevīgām cenām. Noliktava mums ir liela, tādēļ esi pārliecināts, mēs izdarīsim visu, lai pie mums Tu atrastu dīvānu savām vēlmēm un Tavs prieks būs mūsu lielākā balva.

Wenden Furniture, SIA

Jaunpiebalga, Rūpniecības 1, Jaunpiebalgas pagasts, Cēsu nov. LV-4125

Z&Z Furniture, SIA

Litenes 20, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401

ZG Ailes, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16-101, Jelgava LV-3001
Produkcija: ✓ Durvis ✓ Logi ✓ Vārti ✓ Virtuves mēbeles Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir koka, PVC un alumīnija logu un durvju, kā arī sekciju vārtu tirdzniecība, montāža un garantijas apkalpošana. Mēs sadarbojamies ar vieniem no lielākajiem PVC, koka un alumīnija logu un durvju ražotājiem Eiropā un piedāvājam viņu produkciju Baltijas valstīs. Mūsu piedāvātajos PVC izstrādājumos tiek izmantoti tikai un vienīgi vācu firmu REHAU GmbH, Brugmann un GEALAN 5 un 6 kameru profili, kuri visi atbilst kvalitātes augstākajām prasībām. Arī koka logus un durvis piedāvājam dažādās versijās: vācu tipa logi (veras uz iekšu), skandināvu tipa logus (veras uz āru). Piedāvājam arī alumīnija konstrukcijas gan iekštelpām, gan logus un ārdurvis. Visos mūsu piedāvātajos produktos tiek izmantota vācu firmu ROTO, SIEGENIA AUBI, G-U vai austriešu firmas MACO furnitūra un stikla paketes tiek ražotas no tādu pasaulē zināmu firmu kā Guardian, Saint Gobain, Euroglas stikliem, kuri atbilst visaugstākajiem termoizolācijas parametriem. Piedāvājam arī sekciju vārtus un iekraušanas sistēmas, kā privātajiem klientiem, tā zemnieku saimniecībām un loģistikas centriem. Vārti tiek izgatavoti no vācu firmas Teckentrup vai itāļu firmas Italpannelli sekciju paneļiem un tiek aprīkoti ar holandiešu firmas Flexiforce furnitūru. Mūsu piedāvātie produkti ir atzīti visā Eiropā un ir saņēmuši starptautisko CE marķējumu, kas apliecina uzņēmuma produktu atbilstību ES Direktīvu būtiskām prasībām.

durvjubaze.lv

Allažu 5, Rīga LV-1005
Apraksts: Durvjubaze.lv Jūs atradīsiet vairāk kā 3000 dažādu durvju piedāvājumus no visas Eiropas labākajiem ražotājiem.

Mūsu lapā atradīsiet iekšdurvismetāla durvisāra durvis mājai un dzīvokli, varēsiet piemeklēt visas veida durvju furnitūru.

Jūsu ērtībai mums lapas labajā pusē ir meklēšanas filtri, kur Jūs varat ļoti ērti izvēlēties parametrus pēc kuriem atrast sev nepieciešamās mēbeles.

Lētas un kvalitatīvas durvis. Katru dienu papildinām mūsu sortimentu ar jaunām precēm, piedāvājot labākās cenas.

Piedāvājam virtuves iekārtu projektēšanu un uzstādīšanu. Mūsu speciālisti atbrauks pie Jums nomērīs Jūsu virtuvi, uzklausīs visas Jūsu velmes, uzprojektēs kopīgu redzējumu kā izskatīsies Jūsu virtuve un Jums ērtā laikā uzstādīs to.

Piedāvājam durvju projektēšānu un uzstādīšanu. Mūsu meistari atbrauks pie Jums uz mājokli, izmērīs visas durvju ailes, uzklausīs Jūsu viedokli, nosūtīs mūsu menedžeriem u ofisu, un mēs piedāvāsim Jums labākos risinājumus.

Durvis ir pieejamas dažādos materiālos, izmēros un cenu klāstā. Ja Jums ir nepieciešama palīdzība izvēloties durvis, tad droši uzzvaniet mums, mēs Jums palīdzēsim ar konsultāciju, ieteiksim labākos risinājumus. 

ledakcijas.lv, internetveikals

Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
LED prožektoru draiveri, LED plānie griestu paneļi, LED ēku apgaismojums, LED ielu apgaismojums, LED mēbeļu , mājai, lampas dārzam, LED spuldzes augiem, LED pārtikai, vadi, savienojumi, slēdži, LED diodes SMD, LED furnitūra

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Mūsu piedāvājums:

MATRAČI

✓ Bezatsperu matrači ✓ Bonnell matrači ✓ Comfort matrači ✓ Ekonom matrači ✓ Multi Pocket matrači ✓ Pocket matrači

GULTAS

✓ Eko-ādas gultas ✓ Gulta + matracis

DĪVĀNI

✓ Guļamie dīvāni ✓ Stūra dīvāni

Ēvele-mēbele, SIA

Stūru 8-3, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Masīvkoka galdi, dizaina soli, mēbeļu izgatavošana, mēbeles no masīvkoka, mēbeļu ražošana Kurzemē, mēbeļu , ražošanas firma, uzņēmums, ražotne, no papeles, no apses, no egles, bērza, sarkanās gobas, furnitūra